06 Oktober, 2013

Tahniah Along!

| No comment
Masih pasal graduation.

Along aku pun baru berkonvo hari tu.
Dia baru dapat Master kat OUM,
Open University Malaysia.
Baru hari ni dapat nak cerita.

Rasanya masih belum terlambat,
untuk ucap tahniah kepada Along,
atas Master yang baru dia dapat tu.

Tahniah sekali lagi untuk Along.
You have a proud brother…
besides you!

Ensem nau berrr... Hehehe...

(^__^)d

p/s : bila ntah time aku lak… Haishhh…
Tags : , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog