23 Oktober, 2013

Encik Kotak

| No comment

Salam…

 

Since his first appearance,

dalam instagram aku.

Encik Kotak dah jadi macam,

aku punya maskot dah,

dalam blog ni.

 

Ntah ngape aku suka beno,

ngan Encik Kotak ni.

Mungkin sebab Encik Kotak,

tak der muka penuh perasaan kot,

sambil dia buat memenda,

yang sebaliknya…

 

Encik Kotak ni sebenarnya,

dia ada nama sendiri.

Danbo.

Tapi aku lebih suka panggil dia…

dengan nama Encik Kotak.

Sebab… Entah?

Sebab dia kotak la kot.

 

Since then,

over the time, I’ve posted,

almost 30 pictures of…

Encik Kotak,

dalam Instagram aku…

And the numbers will keep on counting up.

 

Since 1st gambar Encik Kotak,

sampai sekarang,

(from later to latest).

 

(^__^)

 

30

29

28

27

26

25

24

23

22

21

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

 

p/s : Duh!

Tags : , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog