31 Oktober, 2013

iPad not charging solved!

iPad not charging solved!

iPad not charging solved!

  Hey Guys…   Just a quick update.   Actually I wanted to share, this thing for quite a while, but now I just remember to do...

25 Oktober, 2013

Pre Audit 5S

Pre Audit 5S

Pre Audit 5S

Salam…   A few days ago, we had our MPC Pre-Audit for… 5S Certification. Had a lot of time spent, to arrange all things in our l...

23 Oktober, 2013

Encik Kotak

Encik Kotak

Encik Kotak

Salam…   Since his first appearance, dalam instagram aku. Encik Kotak dah jadi macam, aku punya maskot dah, dalam blog ni.   ...

17 Oktober, 2013

Save me – Today’s theme

Save me – Today’s theme

Save me – Today’s theme

Save me – Remy Zero.   I feel my wings have broken in your hands, I feel the words unspoken inside, When they pull you ...

16 Oktober, 2013

Hari Raya Haji 2013

Hari Raya Haji 2013

Hari Raya Haji 2013

Salam… Masih belum terlambat, untuk ucapkan… Selamat Hari Raya AidilAdha, Aku doakan agar… apa yang kita korbankan selama ini, masa, ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog