02 Ogos, 2013

Ye, saya masih ada!

| No comment

ajrn9Lp_460sa

 

Assalamualaikum…

 

Pening tak tengok gambar atas tu?

Pening, kan?

Samalah…

Hahaha…

 

Apa khabar korang semua?

Lama nau aku tak buat entry.

Gila bizi aku sekarang.

Pagi gi keje kat hospital,

balik sambung wat keje part time.

Nak ngadap memenda ni pon,

dah macam tak der masa.

Tapi hari ni aku curi-curi masa,

tulis entry.

 

Gila tak lama?

Last time aku post,

adalah pada permulaan puasa,

hari tu…

Raya pun dah nak sampai dah.

Beberapa hari je lagi.

 

So, cemana ngan puasa korang?

Okay?

Atau ada yang lompong?

Hahaha…

Tu biasalah kan?

Jangan lupa nak ganti sudah!

 

Sebenarnya…

apa yang cuba aku nak tulis ni?

Aku pon tak taw…

Aku pakai taip je apa yang terlintas,

dalam kepala aku.

Sembang kosong je pon.

Tak der isi.

Sebab kepala aku sekarang ni…

Macam dah jem sikit.

Doplohpatjam pikir pasal keje.

Kepala pon makin lama makin botak.

Dah la memang botak.

Botak melantun-lantun la gamoknyer.

 

Hahaha…

 

Nasib baiklah kerja hakiki aku,

tak perlu nak bawak balik…

ke rumah.

Habis je kerja…

Tak yah pikir dah.

Kecualilah kalau aku oncall.

Memang kena standby je doplopatjam.

But still…

tak payah nak bawak keje balik.

 

Anyway…

 

Sebenarnya nak drop by,

and say hello je.

Sian lama nau tinggal,

blog ni tak berpost.

 

Selamat berpuasa yer korang.

Selamat berbuka juga kemudiannya.

 

Assalam…

 

p/s : Mengantuk giler sekarang nih! Mata berat.

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog