05 Ogos, 2013

Kerja pun nak raya.

| No comment

happy at work

 

Hari ni last bekerja…

sebelum bercuti untuk

Hari Raya Aidilfitri..

Tapi…

Walaupun bercuti,

tak bermakna kerja akan habis,

Masih lagi perlu bekerja,

dan perlu mengikut due date.

 

I’m not complaining.

Kengkadang perlu fikir pasal,

masa depan…

Tak pe la kerja kan?

Cari duit untuk anak-anak.

#eh.

 

Kerja pun nak raya gak.

 

Hahaha…

 

p/s : kerja tetap kerja.

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog