08 Ogos, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

  Di hari baik, bulan baik ni, Adalah baiknya sekiranya… kita semua bermaafan, di atas setiap kekhilafan… yang telah kita laku...

05 Ogos, 2013

Kerja pun nak raya.

Kerja pun nak raya.

Kerja pun nak raya.

  Hari ni last bekerja… sebelum bercuti untuk Hari Raya Aidilfitri.. Tapi… Walaupun bercuti, tak bermakna kerja akan habis, ...

02 Ogos, 2013

Ye, saya masih ada!

Ye, saya masih ada!

Ye, saya masih ada!

  Assalamualaikum…   Pening tak tengok gambar atas tu? Pening, kan? Samalah… Hahaha…   Apa khabar korang semua? Lama nau...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog