03 Jun, 2013

Tak tahu…

| No comment
Tak tahu nak buat entry,
tade idea dah…
Tapi tak nak blog bersawang…

So,
aku tempek je lah,
lagu kat bawah ni…
Tak der kaitan pon sebenarnya.
Cuma lagu ni,
antara lagu dalam playlist,
yang tengah aku main sekarang.


So…
It’s already May.
Cepat nau masa berjalan.
Pejam celik dah setengah tahun.
Rasa macam semalam baru sambut,
tahun baru…

Tup tup…
May.
*haishhh…*
May, be good to me!

p/s : bila nak masuk projek ni?
Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog