21 Jun, 2013

Nico–Engkau dan aku

Nico–Engkau dan aku

Nico–Engkau dan aku

Korang masih ingat lagi tak? Lagu pertama yang korang nyanyikan, untuk seseorang? Well, I do. Tapi, kalau nak cakap, yang aku nyanyikan...

12 Jun, 2013

Vine

Vine

Vine

Dah ada Vine? Tak tahu apa itu Vine? Omgeee…   Hahaha… Vine sebenarnya adalah, satu applikasi mobile, untuk iPhone, iPad… da...

iOS 7

iOS 7

iOS 7

  Masa iOS7 diperkenalkan pada umum, Ramai yang bagi mixed feeling. But bagi aku la, cantik je UI dia yang baru.   Kalau ikut ...

PS4

PS4

PS4

Well well well… PS4 dah pon direveal semalam, Sempat gak aku tengok, Sony E3 2013 Press Conference, semalam dengan aman, Tapi conn...

03 Jun, 2013

Tak tahu…

Tak tahu…

Tak tahu…

Tak tahu nak buat entry, tade idea dah… Tapi tak nak blog bersawang… So, aku tempek je lah, lagu kat bawah ni… Tak der kaitan pon seb...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog