12 Mei, 2013

Selamat hari Ibu Pn. Rohani...

| No comment

Hari ibu sekali lagi... 
Alhamdulillah... 
Mak kasih lagi sihat walafiat. 
Pagi-pagi lagi, 
dah call mak dan ucap selamat kepadanya. 
Rindu ngan mak... 
(^__^,) 

Biarlah apa yang orang nak cakap, 
Tak elok sambut hari ibu ke apa, 
Still bagi aku, 
Hari Ibu adalah hari special, 
khas untuk ibu-ibu macam mak... 
Hari-hari Hari Ibu, 
cuma hari ni komersial sikit... 
bak kata Achik la. 
Hahahaha... 
(pinjam ayat dia) 

Terima kasih mak, 
kerana melahirkan dan membesarkan Izan. 
Hanya Allah sahaja yang tahu, 
betapa besarnya pengorbanan, 
yang telah mak lakukan, 

Sekali lagi, 
Izan ucapkan "Selamat Hari Ibu"... 

(^__^)


p/s : Have you called you mom?
Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog