22 Mei, 2013

Hiks... (^^p)

| 2 Comments
Tadaaa... 
Aku ada toy baru, 
untuk diperkotak-katikkan. 
Memang dah lama nak beli, 
untuk gantikan... 
barang lama, 
dah dimakan usia. 

Lama kot aku guna, 
tab CSL tu. 
Now dah banyak sangat... 
error yang keluar. 
Nak bukak satu app pon, 
asik crash je. 
Nak tak nak, 
memang kena ganti.



So, aku gantikan, 
dengan gadget yang ni plak...
Dengan harapan ianya, 
akan memberikan servis, 
yang terbaik...


Memula ingat nak beli, 
phone baru je... 
Tapi memandangkan, 
tab macam lebih penting je, 
so aku belilah dulu. 
Esok-esoklah ganti phone. 
Yang ada sekarang ni pun, 
masih boleh dipakai.


Tapi, tab lama masih lagi,
akan aku pakai. 
Sebab nak pakai dan contact, 
certain people dalam whatsapp... 
kat dalam tu. 
Tak de pulak whatsapp untuk... 
iPad. 
Jenuh gak cari tadi. 
Tapi tetap tak ada...


Hoping my investment, 
tak sia-sia. 
InsyaAllah...

p/s : masih ada gak certain manusia yang nak barang hasil titik peluh orang lain. tak malu ke?
Tags : , , , , , ,

2 ulasan:

  1. kat iPad mmg takde Whatsapp! huhu
    kalau jailbreak boleh lah install (tapi jailbreak sayang la pulak kan)

    BalasPadam
  2. kan? tu la pasal. terpaksa gak la pakai yang lama semata² nak whatsapp. hehu...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog