22 Mei, 2013

Hiks... (^^p)

Hiks... (^^p)

Hiks... (^^p)

Tadaaa...  Aku ada toy baru,  untuk diperkotak-katikkan.  Memang dah lama nak beli,  untuk gantikan...  barang lama,  dah dimak...

21 Mei, 2013

Team Building at NLB

Team Building at NLB

Team Building at NLB

Wah! Lamanya tak buat entry. Macam dah lupa yang aku… ada blog. Kah kah kah kah…   Okay, sebenarnya aku nak cerita, pasal mi...

12 Mei, 2013

Selamat hari Ibu Pn. Rohani...

Selamat hari Ibu Pn. Rohani...

Selamat hari Ibu Pn. Rohani...

Hari ibu sekali lagi...  Alhamdulillah...  Mak kasih lagi sihat walafiat.  Pagi-pagi lagi,  dah call mak dan ucap selamat kep...

09 Mei, 2013

Jangan cakap Rabu je, Khamis pon sama!

Jangan cakap Rabu je, Khamis pon sama!

Jangan cakap Rabu je, Khamis pon sama!

  Bilalah agaknya yer? Hahaha…   p/s : Wordless…

08 Mei, 2013

Vlog : Episod 5 – Versi Sarawak

Vlog : Episod 5 – Versi Sarawak

Vlog : Episod 5 – Versi Sarawak

Heyyy… My vlog is back for the 5th installment. Berkisar pasal, trip aku ke Sarawak, 3-6 Mei lepas. Probably, vlog pal...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog