26 April, 2013

Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

| No comment
Salam...


Saja nak kabo, 
Ubuntu dah hapdet versi baru, 
13.04. 
Raring Ringtail. 
Bagi korang, 
yang pakai Ubuntu tu, 
moh le kita hapdet... 

Bagi korang yang belum pernah, 
pakai OS Ubuntu ni, 
korang boleh la download, 
dan burn dalam DVD, 
try pakai OS free ni. 
Just run je Ubuntu tu,
nanti di load sendiri.
Kalau korang suka,
korang boleh install,
Kalau tak, just keluarkan DVD,
then pakailah OS biasa korang.

Tepuk dada, tanya selera...

(^__^)

Ubuntu 13.04 Raring Ringtail Download Released With Bunch Of New Features, Performance Boost And Stability Improvements | Redmond Pie:

'via Blog this'
Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog