09 April, 2013

Kenapa comel sangat lagu ni?

| 2 Comments

 
Hahahaha…
Bungok nau bila dah dengar lagu ni,
Tapi lelama macam comel lak,
asik dengar je sekarang ni.
Haishhhh…

Lagu apa?
Lagu ni.
Sila la klik klip atas tu,
dengar sendiri.
Hiks…

 

Tapi lagi comel,
bila aku tengok video,
dak pempuan dari Thailand bawah ni.
Ntah apa dia cakap ntah…

Cair… cair… cair…


Dak Malaysia ada gak yang buat,
comel gak la...
Mihs...

Gwiyomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... *lari keliling padang*

p/s : kan dah terikut! #lulz
Tags : , , , ,

2 ulasan:

  1. da sampai limit takleh tengok hahaha buffer

    BalasPadam
  2. Hahahaha... Sian... Tak per, nanti ijann carik mp3 anto kat achik! #lulz

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog