16 April, 2013

Itaiii… (>.<)~!

| 2 Comments

Dah kena bedung... Kah kah kah kah!

 

ITAI…

(>___<)

 

Hari ni, tangan aku,

kena bedung…

Sebab wrist aku…

terkehel?

Pergelangan tangan panggil terkehel gak ke?

Ah! lebih kurang aaa…

 

Now tak boleh nak gerak lebih.

Wrist aku kena tegak je,

supaya boleh kekang,

pergerakan…

 

Ekceli dah lama dah.

Aku pon dah tak ingat,

kenapa jadi gituh,

probably aku angkat,

menda berat kot.

Then lelama terasa sakit.

 

Nak pusing tombol,

nak pusing stereng,

nak pulas kunci,

dan semua aktiviti yang berkaitan,

dengan turning wrist ni,

adalah perkara yang challenging.

 

Aku biar je memula,

sebab ingat boleh baik sendiri,

tapi makin lama makin sakit lak.

Jangan cakap la time malam,

menahan je la sampai nak menitik air mata.

Lepas kena paksa gi jumpa MO,

dan tak tahan sakit dah…

baru lah nak terngadah.

Hahahaha…

 

Semoga cepat baik…

Daaa…

 

Sempat buat pis dalam sakit...

 

p/s : dah macam kayu dah tangan tak leh bengkok…

Tags : , ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog