03 April, 2013

Hari ini hari Rabu… So?

| No comment

Petang je,

hujan je sekarang ni.

Pagi tadi waktu aku,

nak gi keje pun,

hujan gak…

Basah sana sini…

 

Hati pun kengkadang boleh hujan,

siap kilat guruh bagai…

Boleh bawak ke taufan,

kalau tak dikawal.

 

tumblr_md8dtgnXWs1rubg4no1_500

 

Apa sebenarnya yang aku,

nak cakapkan ni?

Aku pon tak tau sebenarnya.

Ingat nak buat entry,

Wordless Wednesday,

since hari Rbu kan?

Tapi tak wordless pon.

Ada je menda nak cakap…

 

Papelah…

Tengok jelah gambo kilat atas tu.

 

Haha…

 

p/s : bila nak berhenti hujan? (-___-)

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog