16 April, 2013

Google Glass Specs...

| 1 Comment

Okay...
Google dah announce,
specs untuk Glass ni.
Nampak macam menarik,
but... to new technology,
macam glass ni...
kena tunggu dan lihat.

So, here are the specs,
yang derang publish.
Seriously menarik.
Malaysia bila nak masuk,
tak tahulah...

Hew hew hew...

GoogleGlass

Google Glass Specs Announced, MyGlass Companion App For Android Now Available For Download | Redmond Pie:

'via Blog this'
Tags : , , , ,

1 ulasan:

  1. abang ijan, kalau dah kuar kat mesia jangan lupa inform kat hani taw.. heheheheheh ! tq.... :D twitter baru @airinnani jgn inform kat pilotwannabe.. bahahahaha! hey nak tuntut hadiah buku. mana ? lol

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog