13 April, 2013

Episod RM paling cute!

| No comment

haha3

 

Dalam banyak² episod,

Running Man,

aku rasa episod yang Haha,

bawak anak patung,

kat dalam hood dia,

adalah episod paling comel,

dalam semua episod,

Running Man tu.

 

Sorry Ji-Hyo,

you lost to Haha to that episode.

Hahahaha…

 

But sekarang,

Haha dah tak cute macam dedulu dah.

Huhu…

Nasib baik ada Ji-Hyo.

penyeri Running Man.

 

Jom tengok aksi Haha,

dengan anak patung,

kat dalam Hood dia.

Hiks…

 

haha

haha2

haha4

 

p/s : Hahahahahahahahahahaha…

Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog