01 April, 2013

Entry khas untuk @miszpydaa

| 3 Comments

Tadi browse punya browse,

terjumpa gif macam yang kat bawah ni.

Terus teringat pada Pydarina.

Hahahaha…

Sebijik siyot.

Ekekeke…

 

mona lisa with attitude

 

Pyda…

Tiap kali Pyda bercakap,

macam gambar kat atas ni,

gamoknya…

 

Masih rasa comel ke?

Ekekekeke…

 

#larik

~~\\( ^.^)

 

p/s : #zigzagsnap

Tags : , , , , , ,

3 ulasan:

  1. pyda rasa pyda comel lah sikit dr dia. aherherherherherherherher. phewwwwww

    BalasPadam
  2. lol nak tergelak je tengok gif ni LOL

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog