09 Mac, 2013

Vlog : Episode 4 - Versi nasi minyak

| No comment


Hooray!
Episod 4 pulak.
Ekekeke…

Sepatutnya aku dah hapload,
vlog ni minggu lepas,
tapi sebab terlalu letoh,
aku tangguh je…
La ni, pc lak rosak.
So, terpaksalah edit video,
kat opis…
Menghapload pon sama kat opis.

So,
vlog kali ni berkisar,
waktu aku ngan Jaquezeean,
ke resepsi perkahwinan Mak Ngah.
Full report, nanti aku tulis.
Mean time,
enjoy the video.

(^.^)/


p/s : sedap weh makanan waktu neh!
Tags : , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog