25 Mac, 2013

Shine bright like a diamond… NOT!

| 2 Comments

Tak ada menda nak cakap…

Just to point out,

that my stress level,

dah sampai ke puncak…

2-3 hari lepas.

Nasib baik dapat kawal…

Nasib baik tak meletup…

 

Anyway…

The stress level,

dah sampai tahap normal sekarang.

Boleh la ngadap pc,

ngadap henpon,

ngadap memenda rutin,

Nasib baik tak sampai tahap,

nak campak jer bebarang tu,

terbang keluar tingkap.

 

stress

 

Speaking about that,

Aku ada tengok video,

budak yang lipsync lagu Sayang – Shae tu.

Now dia buat video Shine Bright Like a Diamond – RIhanna lak,

It does not amuse me at all.

Just a person who tried hard,

to gain attention from people out there.

Blearghhh…

Cheap!

At least kalau nak buat pon,

Try make it funny like the first one.

 

Nothing more to say…

Chowww…

 

p/s : owh! diamonds reflects!

Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. damn he (err or she) lays more eggs..

    BalasPadam
  2. kill it fast!... *prepare ridsect* #LOL

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog