03 Mac, 2013

Quick Update

| 2 Comments
Ini merupakan entry pertama,
yang aku buat melalui Android.
Jenuh aku godek menda alah ni,
last-last dapat gak aku install,
app Blogger dalam ni.
So hoorayyy...

So, what's the story? Morning glory?

Sekarang ni,
tengah kecoh pasal hal kat Lahad Datu.
Now tengah kecoh pulak hal...
kat seluruh Sabah yang tengah berjaga-jaga.
I don't know how serious things are,
kat sana, since berita yang aku dengar,
dari kawan aku di sana,
everything tengah panas...
I really hope that it all just a hoax.

But apa-apa pun,
aku berdoa semoga semuanya akan selamat.
Ramai kawan-kawan aku ada di sana...
Gurl, Nazmi, Orlando...
To name a few...
Hmmm...
Korang jaga diri kat sana okay.
(-__-)

Things may look calm as we been told by the media,
but we never really knew how much,
things really are...
Perhaps those news I heard by my fellow friends,
were true and it is really serious,
as the media still have not tell us over the news,
tv and radio.
We will know soon...
(I hope)

This is just a quick update,
I will write again bila ada perkembangan terbaru,
dari kawan-kawan aku dari sana...

p/s : #PrayForSabah
Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. untungla, phone baru ka?

    kisah pasal lahad datu tu, aku tak tahu mana nak percaya, banyak sangat versi. apa2 pun, semoga mereka selamat.

    BalasPadam
  2. @theXPresikuSEVEN tak la wan. tab ijann yg ni je. br install blogger dlm ni. haha...

    tulah. dh x tau nk dgr yg mana satu dh ni... ada jwn ckp ok, ada kata x... pape pon harap semuanya selamat dan kembali normal mcm biasa... amin...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog