17 Mac, 2013

Part 1 of my marvelous weekend.

| 5 Comments
Salam…

Hari Sabtu memang penat,
Berkejar nak ke tempat kerja,
sebab aku terbangun lewat.
Nasib baik bos tak marah.
Hahaha…

Anyway,
Aku bukan nak cerita pasal tempat kerja,
just nak cerita pasal,
weekend aku yang akan habes,
beberapa minit lagi.

Hew hew hew…

Pas keje aku berambat balik,
sebab kononnya nak jumpa En_Ezam.
Dia datang KL.
Weee…
I was so excited nak jumpa dia.
Slalu borak kat whatsapp,
ngan Twitter je.
But today I finally got to see him.
*Nari nari*

But at that time,
Dia tak kompom nak jumpa mana,
so blindly…
I went to KLCC dengan harapan,
dia akan ada kat sana…
(why? sebab dia kata nak gi situ…
hahaha…)

Dalam pada masa yang sama,
Aku ajak SyarkWasangka hang out,
So, dia kata okay je.
So, lebih kurang macam…
Menyelam sambil minum air la ni.
Sekali harung…

Dalam perjalanan,
tengok la tweet.
Amad ada kat sana jugak…
Okay… boleh jumpa sekali,
Dia nak jumpa MegatMax katanya,
So, aku pon tak pernah jumpa,
ngan MegatMax tu.
So, harung sekali.
Bukan senang nak jumpa pon.

Amad ngan Megat...

Kitaorang jumpa kat Starbuck je.
Perut tak lapar lagi masa ni.

So, tak lama lepas tu,
Syarkwasangka pun sampai.
Lepas dari Sungai Wang cari wax,
katanya…
Hahaha…
First time jumpa Syark.
Hahaha… Finally.
Kacak orangnya…
Lulz…

SyarkWasangka...

Tak lama lepas tu,
datang pulak Muiz_Roin ngan kawan dia.
Katanya SyafiqAnakSaleh ada skali,
tapi tak nampak batang hidung.
Ada hal katanya…

Muiz ngan Amad...

Kendian,
sampai pulak Reez_Iskandar,
ngah bawak studen dia,
shoot gambo untuk assignment.
Tambah lagi sorang…
KhairylHamdy menyusul lak pastu.

(sorry tak de gambar derang time ni,
sebab rancak sangat bersembang,
sampai lupa nak snap…
#lulz)

Hahaha… makin ramai lak yang join.
Happy…
Hahahaha…

Lama gak lepak situ,
sampai pukul 7.30 petang.
Then we all parted ways.
Semua ada hal lepas tu.
Kecuali, aku, Reez, Khairyl ngan Syark,
stayed behind.
Sebab nak gi makan lapo.
Naik la kami ke tingkat 3,
cari spaghetti.
Tapi tak kenyang…
Hahaha…

Time makan,
datang pulak SaffwanIshak.
ngah jenjalan ngan kawan dia.
Borak lagi…
Aku blur sebab sepatah aku tak faham,
apa yang derang borakkan.
Sebab aku tak follow pon Saffwan.
Lepas jumpa dia, barulah follow,
kat Twitter…
Muehehehe…

Pas makan,
Parted ways lagik.
Reez gi sambung ngan student dia,
Khairyl pun nak balik dah.
Tinggal aku ngan Syark.
So, kendian kitaorang gerak ke Pavi,
then balik.

Hahaha…
Seronok hari ni dapat jumpa ramai kawan.
Sembang bagai nak rak.
Hahaha…
Walaupun ada antaranya,
yang baru aku jumpa,
tapi sembang macam dah 10 tahun kenal.
Hehehe…

Owh! Tapi aku tak dapat nak jumpa ngan,
En_Ezam…
Ada masalah yang tak dapat diatasi.
Sedih sebenarnya…
Dah la dia dok Johor.
Nak jumpa bukan main susah.
Turun KL pon sekali sekala.
Terkilan gak la masa tu…
nak buat cemana…
Cool je la.
Hahaha…

Anyway…
Tak de cerita apa pon sebenarnya.
Sesaja nak buat entry.
Lalalalala…
But I had a good time,
spending my time berborak ngan Syark.
And his interest.
I think there was never a moment,
when we never talk.
Ada je menda yang nak dicakapkan.
But of course,
sembang ngan kengkawan yang lain pon,
seronok gak…
Tambah bila memasing membahan…
Ekekeke…

Ok… Later…

(^^p)

p/s : I was really hoping Achik_Ezam and Medan and Pyda  could join us at that time… (-____-)
p/s/s : Sorry no vlog this time as expected. #lulz
Tags : , , , , ,

5 ulasan:

  1. warghhhhhhh! ramainyaaaa. dah la memang nak jumpa dorg. jelesnyaaaa. kenapalah buat time kite balik kampung. T.T

    BalasPadam
  2. tapi kalau kite duk join tu, dah kompom kompom laaa kite sorg jek pempuan. diiringi oleh habiang habiang hot giccew. kahkahkahkah

    BalasPadam
  3. @MISZ PYDAA Ala, apa salahnya. Abang-abang kot. Hahaha...

    BalasPadam
  4. kahkahkahkah. tulaaaa kite cakap. habiang habiang. hahaha

    BalasPadam
  5. Habang-habang hengsem semuanya... Lalalala...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog