12 Mac, 2013

Morning surprise! (^.^)

| 2 Comments

Salam…

 

Pagi ni,

aku diterkejutberukkan,

oleh courier yang nganto,

bunga dan bear,

dari Watiey Soong.

 

OMG!…

 

I’m flattered!

Thank you so much,

sebab bagi bunga ngan bear tu.

I love it!

It is sooo cute!

 

(^.^)~♥

 

Bunga dan bear

 

Pepagi plak,

masa masuk keje,

Sara bagi sepanduk,

harijadi aku…

Comel je.

Hiks…

 

(^.^)~♥

 

Spenduk aka kad birthday

 

Thank you again!…

Speechless…

 

p/s : (^_____________________^) suka banget neh!

Tags : , , , , ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog