11 Mac, 2013

Masa terus berjalan…

| 2 Comments

Dah genap 35,

tapi perangai masih macam bebudak.

Bilanya nak kawen ntah…

 

HAHAHA…

 

Hey! It’s my birthday hari ni.

Thanks pada semua yang wish,

pada yang mendoakan,

dan pada yang mengingati.

Itu lebih bermakna daripada,

memenda lain.

 

(^__^)~♥

 

Thank jugak pada,

Achik Ezam,

Medan,

dan Pyda,

sebab belanja makan,

dan celebrate pra-hari lahir sejam awal.

Terharu rasanya…

 

(^3^)~♥

 

*nyanyi lagu Shae – Sayang,

sambil bual love kat dada ngan tangan*

HAHAHAHA…

 

Again! Many thanks…

 

Dan pada Mak,

terima kasih kerana bersusah-payah,

melahirkan Izan ke dunia ni…

Tade yang lebih berharga daripada itu,

dalam dunia ni…

Izan sayang Mak…

 

Gambar Achik_Ezam

Gambar Medan...

Gambar Pydarina...

 

p/s : Gambar semua disedut dari Instag Achik, Medan dan Pyda…

Tags : , , , , , ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog