07 Mac, 2013

Finally…

| 2 Comments

desktop-broken-glass-windows-computer-wallpaper-677243

 

Salam…

 

Finally,

after serving so many hours,

my pc came to an end yesterday.

HOORAY…

\(^.^)/

So, I guess,

it’s already time for me,

to construct a new one.

Not from scratch, but from leftover.

Because not all parts were broken,

still some of it can be used,

 

And…

I think, I’m gonna take a break,

from online world for a while.

This pc thingy is one of the reason,

but the main reason is…

it’s kind of a good thing,

for me to go out and see the real world.

(DUH!)

 

So, I’m gonna leave Twitter and FB,

for sometimes.

(but not for blogging)

I don’t know for how long,

but hoping this pc thingy won’t take,

much time…

If I have plenty of money,

I’ll be online soon enough…

Why?

Because I can construct,

the new pc in no time…

Hahahaha…

 

What about iPhone? Tab?

Yes… it too can access,

both Twitter and FB.

But hey… I said I want to take a break la.

Sukati la nak masuk ke idak…

Ekekekeke…

 

Tak lah,

Saja je sebenarnya…

Kengkadang penat gak nak melayan…

memenda tu.

Ye lah, melayan hati dan perasaan,

asik kena brotherzone je (teeettt!!!),

penat tahu tak?

Bhahahaha…

Gituh?

 

Kalo aku rajin, aku masuk la TL…

Kalo aku malas, tak der la kot kat sana.

 

So, aku nak buat calculation sekarang,

nak buat belanjawan…

berapa banyak duit nak kena spend,

untuk construct pc baru.

Lagi cepat aku buat,

lagi senang hati aku.

#LOL

 

Later guys…

 

(^.^)/

 

p/s : tengok poket!

Tags : , , , , , ,

2 ulasan:

  1. take out calculator and start calculating
    good luck then haha

    BalasPadam
  2. @the Izudean Yup! Dah buat culculation dah. Tak sampai pon RM1k. Phewww... Since I'm not a pc gamer, spec yang tak tinggi ok la kot Wan...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog