29 Mac, 2013

Entry hari ini…

| No comment

Nak kata aku ni rajin,

nak mengupdate blog…

Tak jugak sebenarnya.

Kengkadang tak ada idea,

nak tulis apa.

Last² terbiar je tak der entry terbaru,

kengkadang sampai berminggu².

 

Bila dah ada entry,

kengkadang aku merepek je.

Tak der menda ilmiah yang aku tulis.

Hahaha…

Pedulik apa kan?

 

Entry kali ni pon,

mengarut gak…

Saja aku nak tempek,

apa yang Dik Wan cakap,

kat Twitter tadik.

Ekekekeke…

 

wawan

 

As you can see,

I’m not that kind of blogger.

Aku ni blogger picisan je.

Blogger syok sendiri orang kata.

Hahahaha…

 

But since blogging is my hobby,

since 2007,

can’t stop adding entry to this site.

Walaupun entry tu tak der apa,

yang nak disampaikan sebenarnya.

Sesaja nak memenuhkan blog.

Padahal, bukan ada pembaca pon.

Kalau ada pon…

berapa kerat je.

(Cuba komen tengok kalo korang baca entry ni

Tade punya laaa…)

Hiks…

 

Since 2007,

blogging ni,

dah dalam list TTDBID aku.

So, nak tak nak,

kena la rajin hapdet.

Mana la tau kan…

Satu hari aku dah tak der,

legacy from my life,

all written in this blog,

for you guys to cherish…

Mana la tau kan?

(^^p)

 

Okay lah…

Dah tade idea lagi nak taip apa.

Lelater…

Babai…

 

p/s : Entry picisan…

Tags : , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog