30 Mac, 2013

A nite with Ryan.

| 3 Comments

Dapat mesej dari Watiey,

yang cakap Ezad (Ryan),

ajak jumpa.

Hahaha… Eksaited terlebih,

bila dapat news tu.

Okay jer.

 

Jumpa Ezad around 8.30pm,

dalam kereta Watiey time dia…

collect aku.

Hahaha…

Headed ke PV10 amik Pyda pulak.

Then lepak kat Hayaki.

 

2013-03-30T10-11-24_2

 

Tak sangka pulak aku,

Ezad ni sebijik macam dalam Twitter,

Gegila nak mampos.

Tak kering gusi dari awal,

sampailah balik.

Gelak je kerjanya…

Sampai meleleh² la air mata.

It was fun…

 

(^.^)

 

2013-03-30T10-11-25_8

 

Kecik je Ezad ni.

Kurus jerk…

Comey la jugak (katanya)

Pastu kaki banyak bulu.

Hahahaha…

Mulut kecoh nak mampus,

Tapi best…

 

Apa pun,

memang gamat bila jumpa Ezad,

Hayaki tu kecoh ngan sore…

kitaorang berempat je.

Sampai orang sebelah jeling tengok kitaorang.

Tapi biasalah… Cak cak cak cak…

Ada aku kesah.

(katanya)

#lulz

 

It was a fun night.

Bila lagi ntah nak jumpa.

Thanks pada Ezad,

sebab nak gak jumpa,

ngan “orang tua” nih.

Hahaha…

 

2013-03-30T10-11-18_0

2013-03-30T10-11-24_3

 

p/s : Giccew…

Tags : , , , , , , , , ,

3 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog