30 Mac, 2013

A nite with Ryan.

A nite with Ryan.

A nite with Ryan.

Dapat mesej dari Watiey, yang cakap Ezad (Ryan), ajak jumpa. Hahaha… Eksaited terlebih, bila dapat news tu. Okay jer.   Jumpa ...

29 Mac, 2013

Siput hebat…

Siput hebat…

Siput hebat…

  Hahahaha… I love this GIF. Hebak la siput sekarang ni… Ahaks…

Entry hari ini…

Entry hari ini…

Entry hari ini…

Nak kata aku ni rajin, nak mengupdate blog… Tak jugak sebenarnya. Kengkadang tak ada idea, nak tulis apa. Last² terbiar je tak der...

25 Mac, 2013

Shine bright like a diamond… NOT!

Shine bright like a diamond… NOT!

Shine bright like a diamond… NOT!

Tak ada menda nak cakap… Just to point out, that my stress level, dah sampai ke puncak… 2-3 hari lepas. Nasib baik dapat kawal… ...

21 Mac, 2013

Arefen Zaidin at Stylo

Arefen Zaidin at Stylo

Arefen Zaidin at Stylo

Had the chance to visit, Arefen Zaidin’s booth yesterday, at ALoft hotel near KL Sentral.   He is currently having, a booth sale o...

20 Mac, 2013

Tak ada perkataan…

Tak ada perkataan…

Tak ada perkataan…

  p/a : tak tahu rindu kat sapa… (-____-)

18 Mac, 2013

Part 2 of my marvelous weekend. (^__^)

Part 2 of my marvelous weekend. (^__^)

Part 2 of my marvelous weekend. (^__^)

Hai again… (^__^)/ (Amboi macam dalam vlog lak. Kah kah kah kah…)   Okay… Semalam aku tak dapat nak jumpa ngan… En_Ezam. Seb...

17 Mac, 2013

Part 1 of my marvelous weekend.

Part 1 of my marvelous weekend.

Part 1 of my marvelous weekend.

Salam… Hari Sabtu memang penat, Berkejar nak ke tempat kerja, sebab aku terbangun lewat. Nasib baik bos tak marah. Hahaha… Anyway, ...

13 Mac, 2013

Wordless Wednesday

Wordless Wednesday

Wordless Wednesday

  p/s : just pictures that taken yesterday…

12 Mac, 2013

Morning surprise! (^.^)

Morning surprise! (^.^)

Morning surprise! (^.^)

Salam…   Pagi ni, aku diterkejutberukkan, oleh courier yang nganto, bunga dan bear, dari Watiey Soong.   OMG!…   I’m fla...

11 Mac, 2013

Masa terus berjalan…

Masa terus berjalan…

Masa terus berjalan…

Dah genap 35, tapi perangai masih macam bebudak. Bilanya nak kawen ntah…   HAHAHA…   Hey! It’s my birthday hari ni. Thanks pad...

09 Mac, 2013

Duniaku dah terang kembali...

Duniaku dah terang kembali...

Duniaku dah terang kembali...

Semalam, lepas balik dari kerja, terus aku menggigihkan diri, ke Sungei Wang. Kengkononnya, nak mencari aksi figura, Danbo. Tapi mala...

Vlog : Episode 4 - Versi nasi minyak

Vlog : Episode 4 - Versi nasi minyak

Vlog : Episode 4 - Versi nasi minyak

Hooray! Episod 4 pulak. Ekekeke… Sepatutnya aku dah hapload, vlog ni minggu lepas, tapi sebab terlalu letoh, aku tangguh je… La ni...

08 Mac, 2013

Kudaku lari gagah berani…

Kudaku lari gagah berani…

Kudaku lari gagah berani…

Hi all… again… Hahahaha…   Hari ni aku nak cerita, pasal rancangan tv satu ni. But sebelum tu, aku nak cerita dulu yang rancanga...

07 Mac, 2013

Finally…

Finally…

Finally…

  Salam…   Finally, after serving so many hours, my pc came to an end yesterday. HOORAY… \(^.^)/ So, I guess, it’s alrea...

06 Mac, 2013

Happy birthday @danielzhafran

Happy birthday @danielzhafran

Happy birthday @danielzhafran

  As one of my closest friend, and my brother to me, I’m wishing you… a happy birthday, Daniel Zhafan!   Semoga panjang umur...

05 Mac, 2013

Dua je pon jadilah, daripada tak ada!

Dua je pon jadilah, daripada tak ada!

Dua je pon jadilah, daripada tak ada!

Salam... Semalam, selepas menghadiri, majlis resepsi Mak Ngah... that is one of the Jaquezee's member, aku dengan yang lain......

03 Mac, 2013

Quick Update

Quick Update

Quick Update

Ini merupakan entry pertama, yang aku buat melalui Android. Jenuh aku godek menda alah ni, last-last dapat gak aku install, app Blogger ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog