18 Februari, 2013

Vlog : Episod 3 - Versi lepas tensi!

| 4 Comments
 
Okay…
Vlog dah sampai episod 3 dah.
Kemain rajin buat vlog sekarang ni.
Entry menaip tunggu abes event Pedoman.
Nanti dah habes Pedoman,
aku upload video,
yang aku buat tu…

So, bawah ni,
adalah vlog terbaru aku.
Lantak pilah,
apa aku nak cakap.
Janji aku bahagia…

Ahaks…


Tadik,
sempat gak la,
melawat WatieySoong,
kat hospital jap.
Dia tak berapa sihat.
Slipped disk katanya.
Sian gak…
Semoga Watiey cepat sembuh k.
Ijann doakan…
InsyaAllah…

be66e46478df11e2bad822000a9f3047_7 
Later!

p/s : karok lepaskan tension tu senarnya…
p/s/s : gambar kat atas, disedut dari Instag Watiey.
Tags : , , , , ,

4 ulasan:

MISZ PYDAA berkata...

inshaaAllah. semoga kak Watiey cepat sembuhhh. aminnnn!

MISZ PYDAA berkata...

wakakakaakaka! okay fine. berdekak tgk video tu. warghhh! dah rindu dah kat korang :(

Ijann Hj. Marzuki berkata...

@MiSz PyDa Hahaha... kata dah tak nak ajak lepak lagi kan? Wakakaka...

MISZ PYDAA berkata...

blerghhhhhhhhh! mana boleh tak lepakkkkk! nak lepak lagiiiii

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog