12 Februari, 2013

Vlog : Episod 2

| 8 Comments


putrajaya

Hoyeh!
Vlog aku…
dah masuk episod ke-2.
Ntahapehape yang aku shoot.
Janji boleh!…

Time ni,
aku, Achik ngan Medan,
kat Putrajaya.
Ntah memana derang bawak aku.
Semuanya bawah jambatan.
Atas jambatan pon ada…
Ekekekeke…

Sebelum tu,
aku ada include video,
time kat Tugu negara ari tu.
Ingat nak sambung…
tapi rasa malas lak nak amek.
So, cukup²lah,
video mungok,
time kat Putrajaya tadik.

Enjoy!

p/s : banyak gelak je. hahahahaha…
p/s/s : gambar disedut dari Instag Achik. #lulz
Tags : , , , , , , , ,

8 ulasan:

anak cik talip berkata...

hahahaha gitteeeew incik ijan dah hapgret!

Ijann Hj. Marzuki berkata...

@anak cik talip Kan? Hahahaha... Tak tahu nak cakap apa... (T__T)

achik ezam berkata...

waaahhh kita masuk belog pemes...hahaha

Ijann Hj. Marzuki berkata...

@achik ezam Tak de maknanya belog pemes... hahaha... patutnya kita la bangga sebab orang pemes masuk belog kita... lololololo...

MISZ PYDAA berkata...

amboiiiiiiiiii! bestnyahhhhhhhhh!

sarah_lpu berkata...

abg ijan!!!hikhik

Ijann Hj. Marzuki berkata...

@MiSz PyDa Hahaha... len kali kita gi k... :p

Ijann Hj. Marzuki berkata...

@sarah_lpu Hai Cik Rien... hihihi...

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog