12 Februari, 2013

Vlog : Episod 2

| 8 Comments


putrajaya

Hoyeh!
Vlog aku…
dah masuk episod ke-2.
Ntahapehape yang aku shoot.
Janji boleh!…

Time ni,
aku, Achik ngan Medan,
kat Putrajaya.
Ntah memana derang bawak aku.
Semuanya bawah jambatan.
Atas jambatan pon ada…
Ekekekeke…

Sebelum tu,
aku ada include video,
time kat Tugu negara ari tu.
Ingat nak sambung…
tapi rasa malas lak nak amek.
So, cukup²lah,
video mungok,
time kat Putrajaya tadik.

Enjoy!

p/s : banyak gelak je. hahahahaha…
p/s/s : gambar disedut dari Instag Achik. #lulz
Tags : , , , , , , , ,

8 ulasan:

  1. hahahaha gitteeeew incik ijan dah hapgret!

    BalasPadam
  2. @anak cik talip Kan? Hahahaha... Tak tahu nak cakap apa... (T__T)

    BalasPadam
  3. waaahhh kita masuk belog pemes...hahaha

    BalasPadam
  4. @achik ezam Tak de maknanya belog pemes... hahaha... patutnya kita la bangga sebab orang pemes masuk belog kita... lololololo...

    BalasPadam
  5. amboiiiiiiiiii! bestnyahhhhhhhhh!

    BalasPadam
  6. @MiSz PyDa Hahaha... len kali kita gi k... :p

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog