22 Februari, 2013

Blog Feature : The Syarkwasangka

| 4 Comments
Salam…

Semalam, pukul 12:12am,
Aku melepak kat blog Syark,
sebab sebelum tu,
dia ada bagik hints,
pasal entry terbaru dia…
Lepas bukak, rupanya…
pasal lagu terbaru Mariah Carey.
Sedap gak lagu tu…
Walaupun aku dah tak berapa,
nak minat ngan MC semenjak 2 menjak,
dia jadik bitchy sket neh…

Anyway…
Sebenarnya aku nak feature pasal,
blog si Syarkwasangka ni.
Bukan pasal anak Pak Carey tu!
Sebabnya, aku suka baca dia nyer entry.
Walaupun pependek…
tapi aku suka baca sebab,
blog dia dalam BI.
(semenjak kebelakangan ni…)

Time baca…
Wallaweh!…
Terrer gak dia nyer BI,
boleh celen NazmiVDW.
mahupun Jack Sparrow…
Hahaha…
Jeles nau aku ngan orang yang terrer,
BI ni.
Bagik tabik jap…

(^.^)\

syarkwasangka

Blog The Syarkwasangka ni,
banyak bercerita tentang perkara yang berlaku,
pada diri dia (kot),
Cuma semenjak dua menjak ni,
blog dia lebih kepada muzik,
dan fesyen lelaki.
Bahasa yang digunakan pun,
lebih kepada BI.
Ye la, orang terrer BI kan?
Kena la praktiskan…
#LOL

But anyhow…
It’s a personal blog kan?
Biaq pi lah apa dia nak tulis.
Tak perlu nak berkisar pada 1 niche je.
Aku tetap suka baca blog dia tu.

Kalau korang nak singgah blog dia,
Korang boleh la gi kat link di bawah ni:

http://syarkycrunchy.blogspot.com/

Selongkarlah semua isi blog dia,
kalau nak tau cerita pasal diri dia.
walaupun tak sepenuhnya…
Hahahaha…

Owh!
Kalau korang nak follow dia kat Twitter,
cuba la cari tweethandle dia,

@SyarkWasangka

Happy reading…
Tags : , , , , , , , ,

4 ulasan:

  1. Blog tu memang blog personal tapi buat masa sekarang lebih utamakan kepada interest, bukan bebelan pasal aku makan apa, berak kat mana. Tu semua kat twitter je.

    Blog akan fully in BI bermula tahun ni. jaga-jaga.

    BalasPadam
  2. bila nak promote kite yg comel ni pulak? kbaiiiiiiiiiii~ (^^B)

    BalasPadam
  3. @SYARK WASANGKA Untunglah pandai cakap BI... Jadi mentor aku bley? Hahaha...

    BalasPadam
  4. @MiSz PyDa hahahaha... buat entry best² macam syark, nanti abg ijann featurekan blog pyda... hiks!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog