04 Februari, 2013

Terdemam pulak…

| No comment
Salam…

article-new_ehow_images_a05_2v_p2_chronic-fever-children-800x800

Selepas beberapa hari,
aku balik ke Tanjung,
hari ni aku dah kat KL.
Sepatutnya aku dah pulang,
ke KL semalam lagi,
tapi disebabkan…
kesihatan yang tak mengizinkan,
terpaksalah tangguh sehari lagi.

Mungkin sebab cuaca kot.
Mungkin jugak sebab suhu turun naik,
yang mendadak.
Seingat aku. kat Tanjung tu,
panas yarabi…
Malam pulak sejuk ya amat…
Sekarang, dah demam!

Haishhh…
(=__=!)

Ni pun belum berapa nak baik.
Esok nak gi jumpa doktorlah…

p/s : Asik tido je, semua aku letak tepi, orang whatsapp ke, sms ke, mention ke. semua aku tak balas. nanti pas baik demam la aku balas. (T__T)
Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog