14 Februari, 2013

Pedoman Presentation Day 9

| 2 Comments

Hahaha…

Kaki dah jadi tangan,

tangan dah jadi kaki.

Berhempas pulas nak siapkan,

Draft presentatiion multimedia,

nak ditunjukkan pada CEO.

Last-last, tak jadi.

Esok gak…

 

Haishhh…

 

Render kat notebook...

 

La ni,

3 pc jalan serentak,

nak rander video,

untuk presentation…

Haishhh…

Nasib baik notebook baru ni,

sangat kecepatan.

Kalau idak,

mau aku nangis macam tahun lepas…

 

Render kat pc...

 

Kalau nak harapkan pc,

yang aku guna sekarang ni,

rasanya memang tak siap,

kerja aku… 

Dah tambah memori pon,

masih jugak lembab macam siput.

Aku rasa,

siput pun lagi laju,

dari pc tu.

 

Hahahahahaha,,,

 

render kat TL... ehem...

 

1 lagi pc,

Ehemmmm…

Kenalah untuk run sistem,

kalo ada masalah ke haper…

KANNNN????…

#Padahal

 

Kah kah kah kah…

 

Okaylah…

lelater sambung.

Aku ngah bizi membalas mention ni…

(gituh!)

nyenyambil tunggu pc & ngan notebook,

siap render.

Laterrrr…

 

p/s : janganlah ada pindaan kali terakhir… kalo tak nak aku bertukar jadi vampire!

Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. untung juga banyak PC.haha
    aku pun nak tukar da lappy ni.

    nak run sofware video editing pun tak larat dah..

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog