18 Februari, 2013

Pedoman Multimedia Presentation 2013

| No comment
Akhirnya,
lepas membanting tulang…
(katanya),
selama 3 minggu,
untuk menyiapkan Multimedia Presentation,
untuk event Pedoman 2013.

Baru kejap tadi,
habis ditayangkan,
kepada VIP KPJ…
So, sekarang dah boleh upload,
ke Youtube dah.

So, ini adalah hasil,
yang aku buat…
So, janji dah dicapati…
untung untuk menghaplodnya,
untuk tontonan umum…

#LOL


So, enjoy the video.

p/s : tak tidur dari malam tadik… (T__T)
p/s/s : upload ke Youtube, derang blok lak pasal lagu. upload sini je la... hehu!
Tags : , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog