04 Februari, 2013

Isnin yang bosan!

| 1 Comment
Since sampai dari Tanjung,
pagi tadi,
kerja aku adalah tidur, tidur dan tidur.
Yelah...
Kepala masih ting-tong,
Badan pon suam-suam kuku.
Nasib baik tak teruk macam,
dua hari lepas.

Bila bangun je,
gi mandi, pastu nampak weighing scale,
tepi bilik air.
Terus timbang.
Hahahaha...
Turun lagi berat aku.
Tak tau nak cakap,
bagus ke idak.
Dulu berat aku 95kg,
tadi aku timbang...
dah 90kg...
Berat ideal aku 75kg...
sikit je lagi.
Pastu BMI aku normal.

(^_^)

Well, walaupun tak keluar,
I'm enjoying the KL view,
dari theme windows 8,
yang Medan bagi ari tu.
Thank you Medan.
Memuah!

p/s : Esok dah bizi dah hari aku. Pfffttt...

Tags : ,

1 ulasan:

  1. usaha lagi in reducing weight.haha

    aku nak tambah...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog