27 Februari, 2013

I need a vacation…

| 4 Comments

Although it is still in the beginning of the year,

(so to speak…),

I need my vacation so badly,

I can’t think of anything else.

Guess I am tired,

of doing the same routine,

Everyday…

 

Can’t wait to go to Kuching,

again in May.

Still have roughly 2 months ahead,

until the time.

I just bought the ticket,

and I’m going alone.

 

confirmed

 

I fell in love with Kuching…

It was a year ago since I went there,

with my buddies…

Went to lot of places,

but couldn’t get enough of it.

That’s why I made my decision,

to go alone and explore more…

 

Invited couples of friend to join me,

but seemed that they didn’t have,

any intention to go…

But that’s okay with me…

Going alone will be adventurous enough for me.

 

Well,

apart of going alone,

I can meet Daniel again there.

I can say that this will be the return visit,

after he came here for his long vacation,

December last year.

So why not?

 

Really looking foreword,

to go to Kuching,

Perhaps I can go to Pasir Putih again,

Bhahahaha…

How I wish!

#LOL

 

p/s : saving my leave…

Tags : , , , ,

4 ulasan:

  1. ad sesape le tu kat sana.. hehe

    BalasPadam
  2. mungkin boleh cuba Sabah
    I'm in love with Sabah ^^

    BalasPadam
  3. @Pak Tam tak der sapa pon Pak Tam oit. kawan je... hahaha...

    BalasPadam
  4. @Wan Ahmad Izudean Mungkin hujung tahun ni kot akan ke Sabah. InsyaAllah... :)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog