11 Februari, 2013

Hari minggu saya…

| No comment

Hari minggu datang lagi.

Dan hari ni juga merupakan,

Tahun Baru Cina (tahun ular).

 

So, memang tak buat apa,

kat rumah,

kendian… Achik ngan Medan,

telah menculik aku,

dan berjalan-jalan ke Tugu Negara.

Gittew?

Macam tak der tempat lain,

nak gi kan?

Hahahaha…

 

Tugu negara...

 

Sebenarnya,

aku ngan Medan,

memang tak pernah pon,

jejak kaki ke sini.

Sebab tu la bila sampai je,

ala-ala macam jakun kejap,

tengok monumen tu.

Akakakaka…

 

Sibuk nak bergambo bertiga...

 

Hahaha…

Jakun tak gambar kat atas ni?

LOL!

 

So, kat sana,

sebenarnya bukan buat apa pon.

Nama nyer gi jenjalan…

padahal dah sampai sana,

semuanya ngadap henpon,

sebab nak haplot ke Instag.

Hahahaha…

 

Gambo dari Instag Achik!

 

Pas balik dari Tugu negara,

lepak jap kedai mamak,

Then yang lain join in.

Reez Iskandar, Khairyl, ReezRovers, Ziafmihar…

Then Amad ngan Muiz…

Lepak sesembang,

then gerak gi Kampung Pengantin,

kat Setapak…

Nak karok katanya…

Hahahaha…

 

Lupa lak nak ngambik gambo,

time karok.

Gambar bawah ni,

aku sedut tari timeline Amad.

Hahahaha…

 

Gambo dari TL Amad...

 

Habis karok,

lepak mamak lagi…

Hahahaha…

Tak habis² ngan mamak kan?

#Lulz…

 

p/s : Esok tak tahu buat apa. Cuti sampai Selasa kot!… (-___-)

p/s/s : Hari minggu korang cemana?

Tags : , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog