01 Februari, 2013

Dari Tanjung with love.

| 2 Comments
First day,
aku balik ke kampung.
Lama dah kot,
tak balik.
Last time pun,
hari raya tahun lepas.
Lama kan?
Hahahaha...

(=__=!)

Bizi kot keje.
Nak balik pon,
kena pikir 2-3 kali.
Bila dah ada masa nak balik,
mak ngan abah datang KL pulak.
Terpaksa kensel.
Huhu...

Sebenarnya,
aku tak tahu nak buat apa,
bila balik kampung.
Selain tengok tivi,
bersembang ngan mak...
keje aku tido je la.
Produktifkan?
Hahaha...
Nak jumpa kengkawan,
ada lagi ke yang ada kat sini?

Tengoklah pepetang nanti.
Mak ajak gi Chemor.
Nak gi tengok rumah kat sana.
Aku pon dah lama tak jejak kaki,
kat tempat permainan aku,
time kekecik dulu.
Apa jadi ntah tempat tu,
aku pon tak tahu.
┐(´˛`“)┌

Okaylah...
Lelater...
Aku nak gi Jumaat dulu.
Korang pon jangan lupa!

(^_^)/

p/s : macam susah je nak buat entry guna iPhone ni...

Tags : ,

2 ulasan:

  1. untungla iPhone haha
    pakai apps blogger oren tu ke?

    BalasPadam
  2. yup. pakai apps tu je senang. malas nak pakai yang lain. (^_^)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog