27 Februari, 2013

Blog Feature : PakTam2U

Blog Feature : PakTam2U

Blog Feature : PakTam2U

Salam... Hari tu aku ada janji nak featurekan, blog Pak Tam dalam ni. So hari ni janji dicapati. Feature blog PakTam2U......

I need a vacation…

I need a vacation…

I need a vacation…

Although it is still in the beginning of the year, (so to speak…), I need my vacation so badly, I can’t think of anything else. Gues...

25 Februari, 2013

Paperman by Disney

Paperman by Disney

Paperman by Disney

  Okay… Gotta feature this short animated film, by Disney, here… Because the first time I saw, the short film, I was so sure, ...

24 Februari, 2013

An interesting night indeed! (^_^)/

An interesting night indeed! (^_^)/

An interesting night indeed! (^_^)/

Salam… Note : Entry kali ni panjang sket! Rasa macam dah lama tak buat entry. Agak bizi lepas presentation Pedoman ari tu. Boran...

22 Februari, 2013

Blog Feature : The Syarkwasangka

Blog Feature : The Syarkwasangka

Blog Feature : The Syarkwasangka

Salam… Semalam, pukul 12:12am, Aku melepak kat blog Syark, sebab sebelum tu, dia ada bagik hints, pasal entry terbaru dia… Le...

21 Februari, 2013

Recap : Sony Playstation Meeting 2013

Recap : Sony Playstation Meeting 2013

Recap : Sony Playstation Meeting 2013

  So, sesapa yang belum lagi, tengok video SPM2013, pagi tadi… luckily dah ada orang upload, ke Youtube.   So, jom kita laya...

PS4? Wohooo…

PS4? Wohooo…

PS4? Wohooo…

An interesting morning indeed, Sebab pagi ni, Sony baru jer announce, pasal PS4. Muehehehe… excited terlebih ni… Ekekekeke…   ...

18 Februari, 2013

Pedoman Multimedia Presentation 2013

Pedoman Multimedia Presentation 2013

Pedoman Multimedia Presentation 2013

Akhirnya, lepas membanting tulang… (katanya), selama 3 minggu, untuk menyiapkan Multimedia Presentation, untuk event Pedoman 2013. Ba...

Vlog : Episod 3 - Versi lepas tensi!

Vlog : Episod 3 - Versi lepas tensi!

Vlog : Episod 3 - Versi lepas tensi!

  Okay… Vlog dah sampai episod 3 dah. Kemain rajin buat vlog sekarang ni. Entry menaip tunggu abes event Pedoman. Nanti dah hab...

14 Februari, 2013

Pedoman Presentation Day 9

Pedoman Presentation Day 9

Pedoman Presentation Day 9

Hahaha… Kaki dah jadi tangan, tangan dah jadi kaki. Berhempas pulas nak siapkan, Draft presentatiion multimedia, nak ditunjukkan p...

12 Februari, 2013

Facebook Snap & Win contest! | Arefen Zaidin Creations

Facebook Snap & Win contest! | Arefen Zaidin Creations

Facebook Snap & Win contest! | Arefen Zaidin Creations

Facebook Snap & Win contest! | Arefen Zaidin Creations : 'via Blog this'       Lelepak blog Arefen, ada contest kat situ. ...

Vlog : Episod 2

Vlog : Episod 2

Vlog : Episod 2

Hoyeh! Vlog aku… dah masuk episod ke-2. Ntahapehape yang aku shoot. Janji boleh!… Time ni, aku, Achik ngan Medan, kat...

11 Februari, 2013

Lunch with Pidoih… (^^p)

Lunch with Pidoih… (^^p)

Lunch with Pidoih… (^^p)

Hari yang tak produktif, tido smalam pon lewat… Melayan Pyda, Piske ngan Muiz, kat TL…   Pagi bangun pukul 9… Lapar kot. Sambu...

Hari minggu saya…

Hari minggu saya…

Hari minggu saya…

Hari minggu datang lagi. Dan hari ni juga merupakan, Tahun Baru Cina (tahun ular).   So, memang tak buat apa, kat rumah, kendian...

06 Februari, 2013

Quote cinta menarik

Quote cinta menarik

Quote cinta menarik

Okay, Yang ni, aku amek dari Blogserius, yang mana Blogserius pon, amek dari  Buzzfeed. I think it’s nice, so I’m sharing…   ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog