29 Januari, 2013

Vlog : Episod 1

| 9 Comments

Wohoo...
Akhirnya aku berjaya jugak,
buat video log.

Mikir jugak,
amenda nak cakap,
depan webcam.
Muehehehe...

Lihatlah kepala botakku!
Kah kah kah kah kah...

Buruknya aku depan kamera!
Huhu!
(T__T)

p/s : baru aku perasan, aku banyak cakap, "itu je la kot!" (=__=!)
Tags : , , ,

9 ulasan:

aQnani berkata...

Tak dengar aa. Ke hp hani problem? Tipun lekat kat telinga. Apa yg hani dengar *tak tahu nak ckp apa dah...btw.... Selamat menyelongkar atau melayari internet?* ehhhh? Tipun lekat tinge sambil mata tengok citer hantu depan tibi. Bahahahahahahah

Ijann Hj. Marzuki berkata...

Kah kah kah kah... Memang agak selo suara tu. Lenkali, nak kena cakap kuat sikit kot. #LOL

MISZ PYDAA berkata...

amboiiiiiiiii! hahahahahaha. nampak gementar kat situ. okbai

Ijann Hj. Marzuki berkata...

First time upload video cakap sengsorang. kah kah kah kah... (T__T)

Unknown berkata...

Kemahen vlog sulung katanya! Tu yang nervous sakan tu kan? Kehkehkeh!.. Tetiba nama ittew disebut. Hewhewhew... :3

Ijann Hj. Marzuki berkata...

Haruslahhh... hahaha...

jansoong berkata...

hahahahahahah

Unknown berkata...

romantik sgt suaranyaaaaaa

Ijann Hj. Marzuki berkata...

Jansoong : Amboi! Gelak besar! Chis!
Watiey : Tu la, sore tak kuat... kena beli mic baru ni. Ahahaha!

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog