31 Januari, 2013

Seprais!

| 2 Comments

Okay,

Ada berita gembira aku nak cakap.

Bermula hari ni…

Blog aku ni,

dan ada domain baru.

Cube korang tengok,

kat address bar atas tu?

 

Ngeee…

 

Tadaaa…

ijannslife.blogspot.com,

kini dikenali sebagai…

ijannslife.com

bukan lagi guna,

subdomain blogspot.

Muehehehehe…

(tapi masih kekal pakai blogger)

 

But, ijannslife.blogspot.com tu,

masih lagi boleh pakai…

Hew hew hew…

 

ijannslifedotcom

 

Berhempas pulas hari ni,

Mengconfigure domain baru.

Ye la…

Kang lepas ni,

aku dah nak gerak balik kampung.

Tak sempat nak configure lak!

Siapkanlah dulu,

Apa² yang patut!

 

Seprais tak?

(tak kot! huhu!)

Wakakakaka…

 

Hari tu,

Achik yang tanya aku,

Cemana nak register domain name,

Last², aku yang buat dulu…

Hahahaha…

 

Karang aku buat post,

pasal servis yang aku guna ni,

Servis memang kelas!

Tahap 1 mawar.

Tip top!

Ni yang aku nak promote ni!

Akakakaka…

 

Owh… satu lagi,

malam tadi gak,

First time page view aku,

Cecah 200++ dalam satu hari,

Walaupun tak banyak,

Tapi… bagi aku banyak la…

Kalau tak, selama ni,

40++, 100 pun kengkadang…

Susah bukan main.

 

Hits 204 on 31st January, 2013.

 

Ramai yang tengok vlog aku kot,

(kalau ikut page hits la),

Suka nau lettew tengok kepala botak aku,

yang macam batang mancis tu.

Nasib baik tak terbakar!

Hahahaha…

 

Anyway, thanks sebab datang!

I lop yu ols!

 

Again! Selamat datang ke ijannslife.com…

Hope you guys enjoy my bebelan…

#LOL

 

p/s : malasnya nak packing! (T___T)

Tags : , , , , , , , , , ,

2 ulasan:

  1. wahhhhh! nak jugakkkk! ekekekekekekeke

    BalasPadam
  2. @MiSz PyDa Hahahaha... Boleh je. Sediakan duitnya terlebih dahulu! Akakaka...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog