01 Januari, 2013

Selamat tahun baru 2013

| No comment
new year 2013

Wah!
Dah 2013 kan?
Sekejap je dah 13 tahun,
Semenjak kita beralih ke alaf baru,
So, dah tepat jam 12:00 tengahmalam ni,
Aku nak ucapkan…

Selamat tahun baru,
2013,
Semoga di tahun baru ni,
Kita akan lebih cemerlang,
Dari tahun-tahun,
Yang sebelum ini.

Aku tak nak tanya,
Apa resolusi baru korang,
Sebab aku tau,
Resolusi korang tu,
Tak pernah pon nak terisi,
Kalau ada yang terisi tu,
Alhamdulillah…
Good for you.

Okay,
Sekali lagi,
Aku nak ucapkan,
Selamat tahun baru,
2013.

Wehoo…

\(^,^)/

p/s : Reset all back.
Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog