25 Januari, 2013

Revival…

| No comment

Salam…

 

Ambik masa kejap,

Tengok blog Jaquezee 24/7,

Yang dah bersarang,

Lama siot tak hapdet blog tu.

Last entry pon,

Pada 10 Ogos 2011.

Hahaha…

Hadeh!

Kesian nau blog tu,

Dipinggirkan.

 

Ingat hari tu nak je tutup.

Tapi sayang la pulak.

Sebab semua ahli²nya,

Masih ada…

(dan ada yang dah tarik diri),

Dan aktiviti,

Masih lagi dijalankan,

Macam biasa.

Tradisi tiap tahun pun,

Masih lagi dijalankan.

 

Well,

Our friendship,

Still keep strong…

Like before.

Even stronger…

 

So, hari ni,

Pas pikir 2-3 hari,

Aku amek keputusan,

Nak revive blog yang,

Hidup segan,

Mati tak der kubur tu (tak mahu),

 

Hari ni,

Aku tukar layout dulu.

Agak pening jugak,

Nak customize,

Semua layout ngan widget,

Blog tu.

Tunggu lah nanti,

Aku tambah sesikit.

Kalau aku rajin.

Nak buat entry tu yang penting.

 

Layout lama yang simple.

 

Kat atas ni,

Adalah layout lama,

Yang aku guna dulu.

Simple je.

Just guna dynamic layout,

Yang blogger dah sediakan.

Senang,

Pakai klik² jer.

Tak payah nak sesusah,

Tengok source ngan javascript.

 

So,

Layout baru,

Yang aku buat,

Adalah macam yang kat bawah ni.

 

Layout baru...

 

Simple,

But agak smart bagi aku.

Pakai je template,

Yang ada kat internet tu,

Apa susah kan?

Cuma time,

Nak customize tu la,

Yang agak leceh.

Ini lari,

Itu lari…

Sib baik sempat kejar.

#Lulz

 

Dengan harapan,

Lepas aku revive balik,

Blog Jaquezee 24/7 ni,

Tak la terpinggir,

Entry²nya nanti.

Asalkan rajin,

Aku ngan ahli yang lain,

Update…

 

Kalo korang nak gi tengok blog tu,

Just klik kat link,

Yang aku bagi kat bawah ni.

 

http://geng-jqz.blogspot.com

 

Selamat membaca,

Entry² yang merepek,

Kat dalam tu.

Hahahaha…

 

p/s : Bila la nak tugeder-geder lagi ngan Jaquezee. Gi Melaka ari tu kejap sangat! (T__T)

Tags : , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog