30 Januari, 2013

Projek kilat

| 2 Comments

Since awal minggu lepas,

sampailah ke hari ni.

kena siapkan page registration,

team² ICC…

Hospital aku jadi tuan rumah,

untuk konvensyen ICC KPJ,

pada bulan sembilan nanti.

 

So, disebabkan,

hospital KPJ ni ada satu Malaysia,

rasanya macam lambat,

bila semua peserta,

nak hantar by pos.

Tak pon, kalau fax,

tak sampai ke tangan…

 

So, dalam miting minggu lepas,

derang soh aku buat page,

untuk online registration.

 

Kalau ikutkan,

masak aku nak buat.

Ye la…

Pedoman pon dah dekat.

19hb Februari lak tu.

Nak buat video presentation,

macam tahun lepas,

memang makan masa.

Tapi, sebab derang soh gak,

ikutkan je la…

Aku ni sapa…

Makan gaji je.

 

Selepas berhempas pulas,

(katakaw!)

sampai bawak balik keje,

Siap gak la buat menatang alah tu.

 

Page registration 2013

 

Up and running gak akhirnya…

Ikut page yang ada 2 tahun sudah.

Walaupun tak siap sepenuhnya,

At least dah run semuanya.

Nak register pon bebila boleh.

 

Nah bezakan!

Aku nyer ngan webpage 2011.

Tak banyak beza pon.

Copy jer design derang.

Bukan ada beza sangat pon,

maklumat dalam tu.

Hahaha…

Nasib baik ko!

Kalo idak,

nangis aku sengsorang kat bucu bilik opis,

Nak setat dari ground up.

 

Page registration 2011

 

Apa ada hal guna blogger kan?

Kata nak jimat cost.

Pakai je la mana yang ada.

Free lagik!

Jangan la nak tambah itu ini lepas ni.

Aku bizi nak buat video pulak pas ni.

Tak pepasal aku naik angin kang.

 

Hahahaha,,,

 

Padahal aku tau,

Walaupun aku dah setup semua tu,

Aku gak yang nak kena maintain nanti.

Nak update bagai…

Wallaweh!…

Seronok nyerrr…

 

(=__=!)

 

p/s : Cuti dulu seseronok mungkin. Minggu depan lebam! (-__-)

Tags : , , , , ,

2 ulasan:

  1. Design cantik kot. Tak Nampak macam based on the previous pun... :)

    BalasPadam
  2. Yang previous nyer design macam kaku jer... Nampak bosan... Cer try tgk yang Ijann buat:

    tawakkal-kpjicc.blogspot.com

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog