24 Januari, 2013

Pepagi ni…

| 8 Comments

Morning y’allz…

 

Cuti hari ni…

Maulidur rasul.

Tak tahu nak buat apa,

So pepagi…

Bangun (tido ke?),

Terus tercongok depan pc.

Bukak website ni dulu…

Tengok apa headline…

 

utusan

 

Pas tu,

Macam biasa,

Ngadap Twitter,

Facebook,

Ngan Google+,

Hahaha…

Itu biasa…

 

tweetdeck

facebook

plus

 

Nyenyambil tu,

Bukak dulu blog favourite aku,

Blog serius,

Then…

Bukak semua blog,

Dalam blogroll aku,

Yang updated,

Suka nyinggah blog,

Easy…

Tengok apa yang dia update…

 

Lepas tu…

Blogwalking macam biasa…

Nyinggah blog,

theXpresikuSEVEN,

Kunjungan balas,

Sebab dia datang blog aku…

(^___^)

Thanks Wan…

Blog dia bakal aku senarai,

Dalam blogroll…

Miahahaha…

Sedang dalam proses,

Memunggah blog dia…

#LULZ

Datanglah blog dia,

Kat alamat ni:

http://www.xpresikuseven.my

 

blogserius

easy

thexpresikuseven

 

Tu jer,

Yang aku sempat buat pagi ni…

Ingat nak check email opis,

Tapi…

Hey! Cutilah…

Wat pe check email keje lak?

Kekdahnya?

Hahaha…

 

Pasni nak gi breakfast lak…

Ngan bebudak nih…

Yang dok melepak umah aku,

Since dari malam tadi…

Hahaha…

 

Later peeps…

 

(^.^)/

 

Update:

 

Memuvie sambil tengok notebook Medan.

Gambo Achik ngan Medan time derang balik tadi...

 

Pas breakfast tadi,

Ngan 2 budak di atas,

Terus kitaorang balik rumah,

Aku dengan tak tidornya dari semalam…

(Sampai la sekarang),

Terus ngadap laptop si Medan.

Nak upgrade ke Windows 8 katanya,

Buat je la…

 

Achik dah bantai tido.

Hahaha… Bergegar rasanya.

Nasib baik aku tak join.

Kalo idak…

Berorkestra la kitaorang berdua.

 

Notebook Medan lak,

Macam ada masalah,

Masa nak upgrade.

Punya la lama…

Nak 5 jam gak kot.

Last² boleh gak.

Alhamdulillah…

 

Siap je buat notebook Medan,

Aku tengok dedua dah lena.

Hahaha…

Sengsorang aku melayan,

Cerita “Zombie Kampung Pisang”,

Haishhh…

 

Then derang berdua balik,

Boring dah rumah…

(T___T)

 

Nota kaki : Gambo 2 keping atas tu credit pada Achik, sebab aku culik dari Instag dia. #LOL

 

p/s : Pasang lagu nasyid sepanjang buat entry ni. Hahaha…

Tags : , ,

8 ulasan:

  1. Hok alohhh tu je upated entri?

    BalasPadam
  2. Suka la... Ittew nyer blog... Hahaha...

    BalasPadam
  3. terima kasih atas kunjungan
    happy of being blogger friend community..

    ^^

    BalasPadam
  4. Wahhh! Ada gambau kita laa! Hewhewhew... Anyway, thank you Ijan sudi bersengkang mata walaupun mengantuk untuk installkan Windows 8 (walaupun lappy berdegil untuk tidak bekerjasama pada awalnya. LOL)!.. :)

    BalasPadam
  5. tak ngantuk pon sebenarnya time tu... mata penat je kot. hahaha... anyway, hope your W8 okay je... (^__^)

    BalasPadam
  6. everything's good. Cuma takleh nak swipe kat mousepad ni like usual. nak betulkan pun tak reti. LOL... :p

    BalasPadam
  7. hahaha... ye ke?. tak per, nanti kalo ada masa, bawaklah balik ke sini. ijann tengokkan... :)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog