12 Januari, 2013

Jaquezee’s Trip to Melaka 6-7 Jan 2013

| No comment

531167_4795710464995_1679842051_n

 

Hari ni,

Genaplah seminggu,

Lepas aku ngan,

Jaquezean,

Balik dari trip pendek,

Ke Melaka.

It was 6-7th of January,

Hari tu.

 

Trip sekejap ni,

Sebenarnya adalah disebabkan,

Acara tahunan kitaorang,

Bertukar hadiah…

So, di samping buat tukar hadiah tu,

Gi la melawat kota Melaka tu.

Sebab tu tempat paling dekat kot.

Hahahaha…

 

Disebabkan pendek je trip,

So, gambar pun aku tak ambek banyak.

Yang aku masukkan dalam ni pon,

Semua dari camera phone Lan.

Aku memang tak ambek…

Nyelit je kat kamera orang.

Hahahaha…

 

Le Us minus Man...Depan A-Famosa...

Le Mummy...

Le Daddy...

Le Guys... 

Sebenarnya…

Banyak gambar yang aku tak upload,

Sebab tak dapat lagi kat aku…

So, nanti kalo dah dapat,

Aku haplod and update kat sini…

Hahaha…

Tadak idea nak update,

Sebab tak der menda nak citer…

 

Later… (^,^)/ 

Tags : , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog