22 Januari, 2013

I need a hug… (T__T)

| 4 Comments
Okay…
Entry ni,
Adalah nak menunjukkan,
Yang aku adalah sangat melting,
Dengan gambar di bawah ni…

Awwwhhh…

(T____T)

I want to hug you too…
 
hugs 
Nyan nyan nyan…
(=^.^=)

Aku memang suka kucing,
Memang nak bela jugak,
Makhluk comel ni,
Satu hari nanti.

Masa je membataskan aku,
Untuk memiliki seekor kucing,
Untuk menjadi mangsa,
Peluk aku…
Time bebosan…

Hahahaha…

Kalo ikutkan,
Memang ramai dah,
Yang nak bagik anak kucing,
Kat aku,
Tapi…
Bila pepikir balik,
Aku kensel nak amek,
Sebab kesiankan,
Kucing tu nanti…

Mana tak nya,
Aku keje pagi,
Balik kengkadang malam,
Sapa nak jaga?
Nak kurung dalam cage…
Haishhh…
Kesian lak aku…

Hmmm hmmm hmmm…

Kalo dia toilet train betul,
Tak per gak.
Ni kalo memberak merata?
Tak ke naya?
Kalo dia beraknya atas bantal…
Hahahaha…
Bayangkanlah…

Nyan nyan nyan…

Nah, bawah ni…
Kompilasi kekucing,
Yang buat aku melting…
Hahahaha…
 
anakkucingkittenskucing handsomepagirehat 
Gambar bawah ni pulak,
Gambar famous,
Jelingan kucing,
Dari citer Shrek…
Hahahaha…
Cute je mata dia…
Mih mih mih…
 
puss-in-boots 
Ok ok,
Aku nak includekan,
Video kucing,
Main salji pulak,
Ngan kucing ngan relax...
Ekekekeke…
Kiyut siot!
Waaaaaaaaaa…
(T_____T)
 

p/s : Nyan nyan nyan nyan nyan…
Tags : , , , , ,

4 ulasan:

  1. Entah pape mat bunga ni. Nak bela bela je lah. Bawak g keje sekali! Pe susah!

    BalasPadam
  2. hospital mana boleh bawak kucheng... (T___T)

    BalasPadam
  3. letak dalam cage time pegi keje ok kot..tapi beli cage yg besar dan selesa.letak siap2 food and drink.

    nanti dalam cage boleh letak pasir untuk dia berak, pasir tu akan absorb moisture ngan bau..so takda bau...

    ^^

    BalasPadam
  4. tu la wan... dah terpikir gak... hmmm... tengok la cemana nanti... (^.^)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog