20 Januari, 2013

Entry ini pasal mereka… (^.^)/

| 5 Comments

entry 

Aku tade idea,

Nak buat entry senarnya.

Pastu aku tuit,

Cakap aku tak de idea,

Tetiba,

Readz cakap soh buat entry,

Pasal dia…

 

Wah wah wah!

Kemain ko yer…

Hahaha…

Mana bley…

Entry pasal ko sorang,

Nak tulis pasal apa?

Hahahaha…

 

Tada…

Ni aku buat enty,

Pasal mereka yang bagik feedback.

Hahaha…

4 orang je…

So sad!…

Ye la, kita ni blogger picisan je.

Tapi kalo reramai pon…

Mampos gak nak buat.

Hahaha…

 

Okay… okay…

Ni pasal entry,

Yang aku maksudkan tu…

Hahaha…

Korang tak bagik 10 point pasal diri sendri,

Aku buat point sendiri lah!

Kah kah kah kah…

Gambo diambil dari current tweetcon derang.

Jangan marah aaa…

 

Yang pertama…

 

Readz

Readz

- Tweethandle : @Readz_Readzul
- Baru follow aku, aku dah follow balik… Hihi…
- Peramah orangnya.
- Kalo tak silap aku, dia ni wedding planner… kot…
- Tak pernah jumpa kat IRL
- Dia yang suruh buat entry ni. LOL…

 

Yang kedua…

 

ezral1

Ezral

- Tweet handle : @EZRAL
- Comey orangnya…
- Hantu gadget kot…
- Orang Penang…
- Suka tengok Pitch Perfect! A-ca-awesome!

 

Yang ketiga…

 

ejam1

Ejam

- Tweet handle : @En_Ezam
- Orang Kota Tinggi
- Baru habis blajar kat UMP
- Akan buat LI kat Tampoi Februari ni
- Sangat cool orangnya…
- Suka masin dan cepat lapar (LOL)
- Ada blog sendri : nezamyunos.blogger.com
- Instagram dia : Encik_Ezam
- Umor baru 23… Single! (Muehehehe)
- Teringin gila nak jumpa dia. (InsyaAllah)
- Dah gemok, sebab ada double chin! Hahahaha…

 

Yang keempat…

 

achik1

Achik

- Tweet handle : @Achik_Ezam
- Tak de kaitan dengan Ejam
- Slalu acah² diri dia Shrek dan gemok (padahal…)
- Dok kat US (j14)…
- Ahli #TheSuperheroes dengan gelaran TheBulusman (LOL)
- Slalu jumpa kat IRL
- Peramah orangnya… (^_^)
- Tinggi gila kot…
- Suka camwhore (instagram : achikezam) Kah kah kah kah!
- Ada blog sendri : ezam-safie.blogger.com
- Seorang PA yang baik
- Seorang kawan yang baik
- Dah tak single (dulu suka meroyan cakap tak laku. LOL)
- Eh! Banyak pulak point pasal Achik neh! Cukup-cukup! Haha!

 

Amboih!…

Mencabar jugak weh!

Nak pikir 10 points,

Pasal derang ni.

Hahahaha…

Padahal,

Kenal kat TL je pon…

(Kecuali Achik la),

Hahaha…

Dah derang tak nak,

Bagik point,

So aku bagik point sendiri,

Kah kah kah kah kah…

Jangan marah aaa…

 

Okay,

Ada bonus…

Nak tulis plak pasal,

CikYana…

Sebab dia tunggu entry ni…

Ekekeke…

 

Dan last sekali…

 

cikyana1

CikYana

- Tweet handle : @CikYana
- Orang Terengganu
- Kenal dia kat blog dulu, baru kat Twitter.
- Ada blog sendiri : lynsyhira.blogspot.com
- Slalu kata nak jumpa, tapi tak de jodoh… (T__T)
- Comel nau… Hiks

 

Hahaha…

Penat cari point…

Kah kah kah kah…

Ye la,

Sebab tak pernah jumpakan?

Asyik sembang kat TL je.

Lainlah kalau dah jumpa,

Memang banyak la point,

Tak per…

InsyaAllah…

Maybe satu hari nanti,

Kalau panjang umur,

Murah rezeki,

Dan ada jodoh,

Tak ke mana juga,

Dalam kuali jumpa juga…

Eh! Kuali?

 

Macam Achik la,

Jejumpa je,

Macam dah kenal 10 tahun.

Padahal…

Hahahahaha…

Tu la orang cakap,

Musuh jangan dicari,

Kawan tu beribu pon tak per…

Hiks…

 

Later peeps…

(^.^)/

 

p/s : Follow la derang kat Twitter. Derang sangat peramah… Dan cool! (^__^)

Tags : , , , , , ,

5 ulasan:

  1. terharu much. haahhaha. memang tak nak kasi point. kate dah kenal lama. kikiki.. :*

    BalasPadam
  2. Saya tadek twitter...

    BalasPadam
  3. wahhhhhh sure kita pemes lepas neh wakakakaka

    BalasPadam
  4. Pyda : Hahaha... Tadi orang offer, tak nak mention. Ekekeke...
    Ejam : Hahaha... Kan? Banyak point sebenarnya. Tapi tak terkeluar time buat entry. :p
    Mardau : Buat la satu... Nanti kita sembang sana. Hiks
    Achik : Ala, orang memang dah pemes pon... Haha!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog