29 Januari, 2013

Camwhore : Edisi botak berhias

| 4 Comments

Again…

Aku membotakkan kepala,

yang dah sedia botak.

Ala-ala botak chin gituh…

 

Sebelum apa²,

aku nak mintak maaf dulu,

sebab menyakitkan,

pandangan mata korang.

 

Bear with it for a few moments.

Hahahaha…

 

Sapa yang tak suka camwhorekan?

Aku pon suka.

Macam hobi diwaktu lapang…

Gitu?

Hahahaha…

Tapi aku jarang je publish,

sebab aku tau aku tak hensem…

Huhu Haha!

 

Sebab tu la tak kawen sampai sekarang!

#LOL

 

(^o^)

 

Koleksi gambar botak 1

Koleksi gambar botak 2

 

Sebenarnya,

Aku amek gambo ni,

petang tadik,

sebab bosan…

Tak tahu nak buat apa,

Capai tab,

terus camwhore bagai…

 

Pelikkan?

 

Hahahaha…

Orang pempuan je,

yang suka camwhore ni…

Tapi apa de hal?

Sukati aku la,

Tab aku, kamera aku!

Hahaha…

 

Koleksi gambar botak 3

Koleksi gambar botak 4

 

Muka orang tak sihat senarnya…

Baru kluar ward!

Kui kui kui kui…

 

End of story!

Tanak citer banyak…

 

Okay,

bawah ni, gambar last!

Pastu, mata korang,

dah boleh lari dari penyiksaan ini!

Kah kah kah kah…

 

#adaakukesah?

 

Koleksi gambar botak 5

 

Okay!

Tata!

Dilain masa!…

 

p/s : ada muka gengster tak? bhahaha…

Tags : , , , ,

4 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog