30 Januari, 2013

Arefen Zaidin Creation

| No comment

Hari ni, aku just nak promote,

Blog ngan Facebook page,

Arefen Zaidin Creation.

Korang boleh access blog dan Facebook page dia,

Kat alamat di bawah:

 

http://arefenzaidin.blogspot.com

http://www.facebook.com/arefenzaidincreations

 

Sebenarnya,

Blog ngan Facebook page ni,

adalah mengenai fesyen.

Sebab Arefen adalah,

seorang pereka fesyen.

Jadi, blog dan Facebook page dia,

penuh dengan gambar²,

hasil rekaannya…

 

Aku tak la tahu sangat pasal fesyen.

Aku pon bukan ikut sangat,

pasal fesyen ni.

But, bila tengok rekaan dia,

Hebat gak…

Sangat talented orangnya…

 

Blog Arefen Zaidin Creations.

 

Sedikit background,

Pasal Arefen Zaidin…

- 3rd Prize Winner - Piala Seri Endon 2009
- Best Coordination Award - UiTM Degree Show 2009
- Designer Award by Salikin Sidek - UiTM degree Show 2009
- ISTYLE KLIA Competition 2009
- FondLap Theme Competition 2009

Selain dari mereka fesyen,

Arefen jugak,

Menyediakan perkhidmatan,

Macam kat bawah ni:

- Pret A Porter (Ready to Wear)
- Custom Made Design
- Shoes Design
- Accessories
- Corporate Design
- Fashion Stylist
- Fashion Consultancy
- Home Decoration
- Special Occasion
- Wedding Planner

Aku cut paste je,

amenda yang ada dalam,

Facebook page dia.

Hahahaha…

 

So, sesapa yang nak kawen tu,

Atau nak buat apa² event.

Apa kata korang contact,

Arefen Zaidin Creation.

 

Cemana nak contact?

Apa kata korang like,

Facebook page dia?

 

Facebook page Arefen Zaidin.

 

Tak pon,

korang follow dia kat Twitter.

Nanti senang la,

korang nak berurusan.

pasal event korang,

or pasal hal kawen² ni…

Hiks…

 

http://twitter.com/arefenzaidin

 

Twitter Arefen Zaidin.

 

Okay!

Dah tolong promote.

Semoga perniagaan,

Arefen Zaidin,

bertambah maju…

Amin!

 

(^.^)d

 

p/s : Butik baru Arefen akan dibuka tak lama lagi. Kat mana?… Korang kena la like page dia!

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog